Om oss

Om oss

Ditt företag kan förändra barnens verklighet

Ditt företag kan förändra barnens verklighet

Ditt företag kan göra skillnad för utsatta barn i världen! Act for Childrens mål är att göra nytta där behovet är som störst. Vi är en liten och effektiv organisation utan komplicerad byråkrati, som därför snabbt kan få saker gjorda. Vår hjälp bygger på att agera, omedelbart.

Ditt företag får rapporter direkt från de områden där vi bygger skolor, brunnar och daghem. Du kan följa arbetet där vi delar ut matpaket, bygger skolor eller borrar brunnar steg för steg.

Vi arbetar i liten skala och direkt på platser där vi ser behov av mat, utbildning, ökad säkerhet eller katastrofhjälp.

Ditt företagsnamn kommer att synas på de platser du väljer att stödja och i berättelserna om de insatser vi gör.

Act for children har den stora förmånen att redan ha en fast företagsdonation som täcker organisationens alla administrativa kostnader. Det innebär att donationerna ditt företag bestämmer sig för att göra går direkt till de barn som behöver det.

Så här är vi
använda pengarna

Så här är vi
använda pengarna

Vi arbetar för en värld där inga barn dör av hunger eller tvingas leva på gatan. Där barn får utbildning och barnfamiljer får möjlighet att försörja sig själva. Vi agerar för barnens bästa, med din hjälp.

Lag för barns organisation bygger på att agera, direkt. Vi är en liten och snabbrörlig humanitär organisation som har möjlighet att snabbt vara på plats i utsatta områden.

Vi finns där behoven är störst och bistår med hjälp där katastrofer har inträffat eller krig och fattigdom drabbar barnen.

Vi utreder vilken hjälp som behövs på kort och lång sikt i samråd med lokalbefolkningen.

Vi bygger vattenbrunnar, skolor, barnhem och hem för flickor som bor på gatan.

Ger en bättre
framtid för barn

Ger en bättre framtid för barn

Du kan göra skillnad för lidande barn runt om i världen! Starta en Facebook-insamling för att bidra till Act for Children-skolor i Uganda, för symaskiner för mauretanska mammor eller andra projekt som vi genomför i de mest utsatta områdena i världen.