Integritetspolicy

Integritetspolicy

Välkommen till våra användarvillkor! På Act for Children har vi åtagit oss att tillhandahålla transparens och tydlighet angående användningen av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.

På ACT FOR CILDRENS-webbplatsen värdesätter vi våra användares integritet. Denna integritetspolicy förklarar hur din personliga information samlas in, används och skyddas när du använder vår webbplats. Genom att använda vår webbplats godkänner du integritetspolicyn som beskrivs nedan.

1. Informationsinsamling

När du besöker vår webbplats kan vi samla in viss personlig information som du lämnar till oss, såsom ditt namn, e-postadress och telefonnummer. Vi kan också samla in ytterligare information, såsom din IP-adress och vilken typ av webbläsare du använder.

2. Användning av information

Vi använder informationen vi samlar in för att ge dig våra tjänster, svara på dina frågor och förbättra vår webbplats. Vi kan skicka dig reklam- och marknadsföringsmail om våra tjänster, men bara om du har gett oss ditt samtycke i förväg.

Vi delar inte din personliga information med tredje part förutom när det är nödvändigt för att ge dig våra tjänster. Till exempel kan vi dela din information med tredjepartstjänsteleverantörer som hjälper oss att skicka e-postmeddelanden eller administrera vår webbplats.

3. Informationssäkerhet

Vi är angelägna om att skydda din personliga information. Vi har implementerat lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse.

5. Ändringar av integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy utan föregående meddelande. Eventuella ändringar träder i kraft omedelbart efter publicering på vår webbplats. Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska denna sekretesspolicy för eventuella ändringar.

6. Kontakt

Om du har några frågor eller kommentarer om denna integritetspolicy, eller om du vill kontakta oss av någon annan anledning, kan du göra det på följande sätt:

E-post: [[email protected]] Telefon: [+46736483182]

Vi strävar efter att svara på din förfrågan så snart som möjligt.